J54 Bedrijfskleding

Bekijk de mogelijkheden

Eerlijk zaken doen betekent ook eerlijk handelen

Laten we welzijn, hoe comfortabel zit oneerlijke kleding nou echt? Kleding die eerlijk is gemaakt voelt beter en staat beter. J54 zet zich in voor bewust anders handelen, voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Ook voor bedrijven bieden we daarom duurzame bedrijfskleding aan. U zorgt hiermee niet alleen goed voor uw personeel in Nederland maar ook voor de het personeel wat uw bedrijfskleding maakt. Verschillende organisaties zijn u al voorgegaan. Hieronder ziet u organisaties die J54 heeft mogen voorzien van eerlijke kleding.

 • Agracom

  We leverden duurzame hoodies en broeken aan Agracom. Van kindermaten tot XXXXL. Agracom bemiddelt in agrarische grondstoffen voor de food- en feedindustrie.

 • Kwekerij Dependens

  Kwekerij Dependens mochten we blij maken met duurzame bedrijfskleding. Het mooie aan kwekerij Dependens is dat ook zij ook geloven in de kracht van duurzaamheid. Dit houdt in dat ze geen chemicaliën en kunstmest gebruiken, maar samenwerken met de natuur. Verder ontwikkelen ze manieren om de teelt nog duurzamer te maken. Kortom een mooi bedrijf met een gedeelde missie!

 • De Meesterknecht

  Voor de sportieve stichting de Meesterknecht mocht J54 deze duurzame shirts maken. De meesterknecht bestond 5 jaar en ter ere van hun jubileum mocht J54 de kleding verzorgen.

 • Alongsiders Nederland

  Voor Alongsiders Nederland mocht J54 deze duurzame hoody en duurzame sweather maken. “De truien zijn super mooi geworden, ik ben er blij mee!” aldus Mart-Jan Maas, directeur Alongsiders Nederland.

 • Alpha Cursus Nederland

  Voor Alpha Cursus Nederland mochten J54 voor de landelijke trainingsdag duurzame trainingspakken maken, bestaande uit een rode hoody en navy blue trainingsbroek. “De trainingspakken zitten lekker en ook de pasvorm is goed”, Arnoud Drop, directeur Alpha Nederland.

 • Stichting Present

  Voor Stichting Present mochten J54 de werknemers en vrijwilligers voorzien van hoodies. Stichting Present maakt het mogelijk dat mensen omzien naar elkaar door mensen te koppelen die hulp nodig hebben met welwillende vrijwilligers.

 • De Koffiebus

  Voor de Koffiebus in Amersfoort mocht J54 shirts en hoodies verzorgen voor de vrijwilligers. De koffiebus is een mooi lokaal initiatief om mensen uit de buurt te verbinden met elkaar en draait voor het grootste gedeelte op welwillende vrijwilligers. “De kleding zit heerlijk en blijft ook goed na veel wasbeurten, wij zijn erg tevreden met de kleding!” Aldus Harm Messink, oprichter van de Koffiebus.

 • New Wine Zomerconferentie

  Voor de New Wine Zomerconferentie mocht J54 de kleding verzorgen voor ruim 750 vrijwilligers, bestaande uit shirts maar ook polo’s.

Duurzame bedrijfskleding

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie.  J54 helpt u graag als u voor uw bedrijf of stichting eerlijke en duurzame bedrijfskleding wilt. Of wanneer u tijdens uw evenement of speciale trainigsdag uw personeel of vrijwilligers wil voorzien van duurzame bedrijfskleding. J54 levert uitsluitend kleding die voldoet aan de duurzaamheidsvoorwaarden van het GOTS keurmerk en voorzien is van het FairWear label. Dit betekent dat de katoen biologisch geproduceerd is en gemaakt is onder goede arbeidsomstandigheden. Ofwel een eerlijk loon voor iedereen.

Verrijk jezelf, beloon een ander.

Graag denken we mee hoe we binnen uw bedrijf kunnen bijdragen aan het verduurzamen van uw onderneming door middel van eerlijke bedrijfskleding. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 4711 4313 of mailen naar info@j54.nl

Stuur een e-mail