Moderne mannen
handelen met manieren

Laten we welzijn, hoe comfortabel zit oneerlijke kleding nou echt? Kleding die eerlijk is gemaakt voelt beter en staat beter. J54 zet zich in voor bewust anders handelen, voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Omdat we vinden dat alle mensen gelijkwaardig zijn, of je nu katoen plukt of draagt. Onze overtuiging gaat zo ver terug als de bijbel, maar is bedoeld voor de moderne man.

Down-to-earth fairtradekleding
voor bewuste mannen.

Wie aan kleding denkt, denkt al snel aan katoen. Katoen staat voor de oogst, de arbeid en de beloning. Het gaat van hand tot hand, totdat het wordt gedragen. De bijdrage die in dat proces word geleverd door de vele handen, verdient een eerlijk loon. J54 draagt zorg voor die beloning door haar kleding alleen in te kopen bij leveranciers die zich actief houden aan de strikte milieu- en fairtradevoorschriften zoals voorgeschreven door de FairWear foundation. Ons katoen is biologisch of gerecycled en GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd.

Verrijk jezelf, beloon een ander.

Streven naar gelijkwaardigheid ziet J54 als een vanzelfsprekendheid. In onze collectie GOTS- gecertificeerde, eerlijke mannenkleding, vindt iedere man de sweater, T-shirt, hoody of trui die hij wenst. Door duurzame kleding te kopen is men ervan verzekerd dat met het uitgegeven geld, via een eerlijke beloning, wordt bijgedragen aan een duurzame kledingmarkt.

“De arbeiders die op de akkers hebben
gewerkt, zijn niet betaald”

“Luister! Dat schreeuwt om rechtvaardigheid!”

Bekijk collectie